Contacti amb nosaltres

Assessorament al client
QQ assessor al client: 895880000
QQ assessor al client: 380320512
Bústia assessor al client: enquiry@passignment.com
Cooperació de l'agent
Agent de Campus + assaig consultor docent team, amb l'adreça següent
Escriptors per 59 correu electrònic cooperativa apoderat: co@passignment.com
Propostes de queixes
Queixes de servei al client, queixes dels clients, reclamacions de qualitat complaintsplease en contacte amb l'adreça següent
Queixes sobre el correu electrònic: feedback@passignment.com

Casa > Notícies > Contingut

Com millorar la qualitat de la tesi de llicenciatura universitària

Passignment | Updated: Sep 15, 2014

Carrera és una part important dels ensenyaments de grau d'educació superior, l'educació és una part indispensable de l'ensenyament, la seva finalitat és comprovar el domini estudiant dels coneixements, analitzar els problemes i habilitats de resolució de problemes. Per tant, com dur a terme un treball de carrera docent per millorar la qualitat de la tesi de llicenciatura, és una tasca important davant de cada tesi instructor i relacionats amb l'escola d'administració. L'autor de la pròpia tesi cinquè orientació, experiència, de tesi temes, orientació, demandat tres aspectes d'iniciar, docent fer uns quants suggeriments i pensament.
Èmfasi en temes de temes formen part de la base per la redacció tota sessió, el tema està directament relacionat amb la qualitat del paper. Si el tema no és prou graus de llibertat per jugar la auto iniciativa es restringiran; Si la diferència és major o tema més difícil de temes de recerca eren semblants, llavors ell progressa, objectius d'aprenentatge no són clars, esforços no és difícil d'alumnes ofereixen oportunitats per plagi resultats de treballs. Per tant, per evitar la dificultat d'alumnes cecs per portar el tema és massa baix, el tema és massa gran o massa vell recerca no innovadors i altres qüestions, l'instructor pot prendre la primera proposició de treball, l'assignatura requereix dificultat moderada, a les necessitats de formació professional, contingut en relació amb els projectes de recerca del propi docent. Proposició investigació i mètodes d'investigació per diferents grups, organitzacions de tot el professorat pluja d'idees qüestions de validació, temes i estudiant proporció 3: 1 nombre de control i llavors agregades manera anònima per a estudiants a triar, ordenades per prioritat, tenint en compte l'equilibri de la forma en la secundària final adaptacions. En consideració graduats buscant treball, pràctiques, els estudiants de postgrau i altres efectes tornar tesi realitzada, el treball es pot realitzar per davant el tema al final de l'any junior. Monitor per la recerca de literatura d'acord, informes debats, formació, recerca i petita, per animar els estudiants a accelerar la comprensió dels continguts de la recerca de tesi i per millorar la comunicació amb l'orientació del professorat i establir una base sòlida per a la superació de l'article, assegureu-vos que no hi ha ordre de documents de treball de seguiment per realitzar i completar la qualitat de treball.
2 agafant documents dur el document de treball és la clau per l'obra tota tesi i aquesta part de l'impacte directe a la realització de la qualitat del paper. Els estudiants que acabin temes dissertació, professorat d'orientació hauria prestar molta atenció a estudiant ponències portar cas. Temes per a estudiants, professors i declaració de missió la tesi oportuna moblat, presentat fons de recerca i investigació necessària per completar la tasca, guiant als estudiants a realitzar la revisió bibliogràfica preliminar, completar l'informe de l'obertura de documents, un propòsit, treballs de recerca de recerca continguts, mètodes d'investigació, anàlisi de viabilitat i tesi quadre horari de finalització. La superació de la tesi defensa després pregunta oberta i tal d'orientar els estudiants en profunditat astronòmica d'Osona, agafant els papers de cada procés dut a terme. Estudiants i professors es troben setmanalment almenys una vegada, el paper informes de progrés i problemes trobats. Segons l'abast la situació mentre el coneixement bàsic de estudiants instructor, combinat temes tesi, alumnes guia familiaritzats amb el programari de càlcul de camp professional, acadèmica escriptura mètodes i tècniques, i així successivament. Això també hauria de centrar en la comunicació amb els alumnes quan l'instructor en el primer esborrany de papers estudiant guiar, en ple coneixement del pensament estudiants els treballs proposats esmenes i recomanacions. A més, a causa de postgrau buscant feina, pràctiques, postgrau re-examen i altres factors, l'energia s'utilitzarà per escriure documents dispersos. Professors ha d'orientar els alumnes segons les circumstàncies concretes, per orientar els alumnes perquè desenvolupar horari tan acurada i raonable i en estricta conformitat amb la taula de planificació per comprovar documents estudiant portar cas, hi ha alumnes guiades desig conscient per entendre la importància de tesi, l'actitud correcta envers l'aprenentatge correctament, millorar self-initiative.
control de qualitat demandat 3 és una part important de l'obra tota tesi defensa tesi. Controlant la tesi qualitat demandat, recerca de tesi pot provar el nivell d'especialització d'alumne a comprendre la situació, habilitats lingüístiques i pensament, adaptabilitat, etc., però també per maximitzar el nombre d'alumnes per evitar resultats de disseny i paper de plagi. Per tal de garantir la qualitat de l'entrevistat, el demandat abans de l'instructor oficial guiat quantitat de treballs dels estudiants amb la realització del treball, recerca i altres aspectes de resultats de la recerca van ser estrictament defensa tesi-lot. Nivell de documents fins a requisits de formació professional abans de permetre als estudiants a participar en la defensa de la tesi, si l'obra sobre paper, que no compleixen els requisits, l'actitud superficial document liquidació completa molt seriosament o documents no correctes sospitós d'estudiants de plagi només poden participar en un mes després de la la segona resposta. En aquesta alerta d'acció, instar els alumnes passa el segon demandat seriosament tesi. En segon lloc, abans de la tesi oficial instructor de defensa que motiven per simular la resposta. Presentacions per a estudiants, preguntes de camp, etc. de paper, es poden trobar que els estudiants en l'expressió llengua, diapositiva producció, publicacions i altres aspectes elaborat idees, fer canvis i després intervenir en una resposta formal. Perquè de recerca implicats un més ampli, recerca diferents direccions i mètodes ha de respondre a membres del grup, i l'instructor pot orientar els alumnes per participar en la defensa de la tesi. En la jerarquia, els membres de cada grup pels professors demandat, professorat associat, professors, composició, fàcil d'entendre els alumnes de diferents nivells i diferents ángulos de comprendre l'extensió del coneixement de l'autenticitat dels documents del mètode científic és corregir, les dades conclusió de racionalitat, que s'examinen plenament.


Butlletí

Si us plau, introdueixi la seva adreça de correu electrònic i subscriure's a les nostres alertes de notícies

Certificatian

La companyia ha passat ISO9001: 2008 gestió de qualitat sistema ceritification.

Contacti amb nosaltres

 

Passignment

share: