Contacti amb nosaltres

Assessorament al client
QQ assessor al client: 895880000
QQ assessor al client: 380320512
Bústia assessor al client: enquiry@passignment.com
Cooperació de l'agent
Agent de Campus + assaig consultor docent team, amb l'adreça següent
Escriptors per 59 correu electrònic cooperativa apoderat: co@passignment.com
Propostes de queixes
Queixes de servei al client, queixes dels clients, reclamacions de qualitat complaintsplease en contacte amb l'adreça següent
Queixes sobre el correu electrònic: feedback@passignment.com

Casa > Notícies > Contingut

Estudiants de Medicina ha conscienciar de l'escriptura de tesi

Passignment | Updated: Sep 15, 2014

De recerca de tesi, postgrau d'innovació, dominar i aplicar coneixements i capacitat, així com una reflexió integral de la capacitat d'expressió escrita. Escriure la tesi és una part important de la formació als estudiants graduats compromesos en la capacitat d'investigació científica, és un estudiant graduat per desenvolupar de manera innovadora i important per millorar l'anàlisi i resolució de problemes de capacitat. Escrivint una formació rigorosa dissertacions, alfabetització i capacitat de treball d'investigació independent postgrau es veurà molt millorat. Com l'escola graduada a l'inici, aprofitar oportunitats i optimitzar l'estructura de coneixement, formar i sensibilitzar dels seus escrits, el futur del treball i l'aprenentatge són molt importants. La necessitat d'enfortir la tesi escriptura graduat formació mèdica amb inscripció augmentant el nombre d'estudiants universitaris, la qualitat de la formació de Postgrau ha de ser millorat. Totes les escoles i universitats requereixen que els estudiants a graduar treballs publicats en revistes arbitrada, però la realitat és que la qualitat de les tesis de postgrau generalment no alt, les raons són: a causa de la taxa de creixement de matrícula postgrau instructor és molt menors que la taxa de creixement de professors titulats i estudiants després de la inscripció que un greu desequilibri i alguns a temps parcial professors massa, no hi ha prou temps i energia per guiar la redacció de la tesi. Formació postgrau actitud no és correcta: estudiants ocupat estudis de Medicina, exàmens i anglès només preocupa classificació ordinador, en contrast amb com ningú xinès de debò, molt poques persones fan un esforç per aprendre xinès, o la investigació acadèmica mentalitat impetuós, simple repetició, la imitació altres, resultant en un munt de qualitat acadèmica.
Diferència bàsica aplicada escriptura de postgrau: algunes persones no tenen bàsica d'arts liberals, literatura, art i text realització pobres habilitats bàsiques, pobre rendiment quan escriure documents argument és desconegut, la declaració barrera, confusió lògic, errors tipogràfics i qualitat humanística més urgent millorar l'expressió llengua. Mèdica escriure tesi postgrau conscienciar de maneres de lectures i escriptura i la lectura estan estretament relacionades. Llibres i revistes a la llum intermitent de la saviesa humana, emmagatzematge vida humana preciós experiència. Lectura és una escala que condueix al temple de la ciència, poden fer ampliar els seus horitzons, enriquir el coneixement, créixer en saviesa, percepció de la veritat de la vida, saber era de la informació. Un vell refrany: "gruixuda i prim pèl", sostingut de lectura, serà capaç d'acumulació de petites, sorra a la torre. Llegir és una manera important que s'acumulen materials d'escriptura graduats, per millorar la capacitat de l'escriptura científica és necessari. Especialment relacionada amb lectura i escriptura pròpies professionals articles i llibres, del tema, dibuix i altres aspectes de l'argumentació seriosament estudiar, pensar, analitzar on seus articles Afortunadament, quines característiques, que la llei pot fer-se ràpidament millorar la capacitat operativa i habilitats d'escriptura. Si vostè és un principiant no saben escriure, però també pel seu format, que fa a escriure el seu propi material, idees, gradualment estandarditzar l'ordre que han escrit. Molta gent no va rebre formació professional va ser capaç d'escriure l'article va ser molt ben escrit, que es deriva de les lectures habituals.

Butlletí

Si us plau, introdueixi la seva adreça de correu electrònic i subscriure's a les nostres alertes de notícies

Certificatian

La companyia ha passat ISO9001: 2008 gestió de qualitat sistema ceritification.

Contacti amb nosaltres

 

Passignment

share: