Contacti amb nosaltres

Assessorament al client
QQ assessor al client: 895880000
QQ assessor al client: 380320512
Bústia assessor al client: enquiry@passignment.com
Cooperació de l'agent
Agent de Campus + assaig consultor docent team, amb l'adreça següent
Escriptors per 59 correu electrònic cooperativa apoderat: co@passignment.com
Propostes de queixes
Queixes de servei al client, queixes dels clients, reclamacions de qualitat complaintsplease en contacte amb l'adreça següent
Queixes sobre el correu electrònic: feedback@passignment.com

Casa > Notícies > Contingut

Document no és "escriure"

Passignment | Updated: Sep 15, 2014

Recordeu fer un comentari sobre el títol i perquè s'atorgui un munt de gent pensa dels treballs. Algunes persones botiga raspall document els vuit nens jugaran una tesi d'escriure, fer la recerca món dades articles relacionats, hàbilment malabars fets a mà amb tisores i enganxar la feina, amb un ordinador, tall de còpia i enganxa les habilitats úniques i es converteix a l'escenari, diversos batec, un "prendre divers diversos un sintètic," el paper emergit finalment. Hi ha gent jugant les torxes llanterna, tomb per trobar una tesi de Màster d'escriptura, el possible per complaure més plana afalagador com possibles i repetides "explosius" bombardeig "Granada", repetit Gongchoujiaocuo beguda i una rialla, un article de norma Mostra també van abordar els humils. I m'ha desconcertat: això és el que necessitem documents? Aquest paper de quin és el valor? L'original serà tan fàcil escriure articles? Vaig sentir clarament la veu del cor d'un altre enfrontament: Paper ha no ser "escrit". Crec que el paper ha ser un acte conscient de espontània obligat a parlar, és la cristal·lització de Riyousuosi nit tenia un somni, o fins i tot "llançar i girar, pensant servei Wu Mei" de procés dolorós turment, ella brilla sovint "articles en aquesta cel, Acariciï fins i tot tenen la"espurna d'inspiració, la collita és"gir fora unes tiges de ser" natural relleu i de sobte. Fa anys, vaig començar a ensenyar la reestructuració de l'escola normal, sóc enlloc d'anar, llavors s'imposava a escriure obres de teatre, "paper", dient que el "paper" és en realitat molt avergonyit, només breu mil home, com a màxim, breus escapar paradigma de coneixement, ha publicat també, però sempre m'han atrevit a tractar-lo com a tesi.
A aquest batxillerat, he de donar seriosa consideració a l'ensenyament de la llengua, i intento aprendre tot tipus de llengua revista, que la revista llegeix com una novel·la com fascinant, fins i tot apassionadament i fons material, descobrir una gran varietat d'interpretació de text personalitzat, lentament ensenyament d'idiomes algunes idees i aquestes idees en la reforma de la meva aula i llavors curosament aquestes idees i pràctiques reals de registre , no hi ha cap comprovació teòric Xunzhangzhaiju i llavors demanar sincerament per expert després de repetir diverses vegades temperament adequat, la gosadia de fora, molt pocs en realitat no en i fins i tot llengua revista disposats a obrir la meva columna. Gaykhatu algunes persones com tesi escriptura, es va el tema d'una pèrdua, cor, cap acumulació, sense sentiments, sense exploració de l'acció, sense pagar, en buit tot aquest tema, artístic, Xunzhangzhaiju, Tort seus cervells, informatius, posar en una metafísica prestatge, la paraula no tingués els orígens, gent lectura incomprensible, insondable buit sospir d'aprenentatge. Aquest document no val la pena esmentar. M'agrada llegir Zhu Yongxin, Li ciutat, alt Wanxiang, Wei Zhiyuan i altres assaigs educatius sincers rústics, cap estil de l'escola Guzuogaoshen sense citar el Majestic, només en la meva mà meu cor naturalment, vénen en persona manejable, autèntic i realista. Però hem d'admirar el seu text, havia citat com un confident mestres, aquesta pot ser la cosa "més paper", és la millor tesi. Hem d'aprendre dels millors, és intentar esbrinar la cosa genuïna, deixant el text real. Un dels meus amics grau mestre, antologia de l'educació va publicar un llibre titulat "fer", fins i tot estima, que va realitzar el veritable significat del paper: paper és explorar la pràctica d'aprenentatge venir. Aquells que pensen que el paper està escrit amic, és sovint programa tesi equivocada, causalitat inversa, ràpid èxit, la qualitat del paper es veurà molt reduïda.

Butlletí

Si us plau, introdueixi la seva adreça de correu electrònic i subscriure's a les nostres alertes de notícies

Certificatian

La companyia ha passat ISO9001: 2008 gestió de qualitat sistema ceritification.

Contacti amb nosaltres

 

Passignment

share: